dilluns, 14 de desembre del 2009

EL MEU PRIMER TREBALL

Vaig poc a poc i de fet es demostra en que no escric gaire al bloc. a veure si m'hi poso per les festes!. Però us deixo un dels meus primers treballs que he fet en Patchwork... n'estic molt orgullosa!

Voy poco a poco i de echo se demuestra en que no escribo mucho en el blog. Espero ponerme en fiestas!! Pero os dejo uno de mis primeros trabajos que he hecho en Patchwork... estoy muy orgullosa!

7 comentaris:

  1. Què guapis! A que ja han trobat amo?

    ResponElimina
  2. Si signes amb Monica-patch, potser començaras a tenir visites. On són les fotos dels rens? Què va dir la mare, la iaia i la tia?

    ResponElimina
  3. Vés seguint aquest blog http://esperanza-lossalesdeesperanza.blogspot.com/ És el del sampler. T'has apuntat ja? Saps quines teles o colors triaràs? Tens aquest cap de setmana. Dilluns t'ensenyo a fer el primer bloc.

    Fora cabòries.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. he tenido que suprimir el comentario... porque si la seño lo mira... me mata de la falta de ortografía que he puesto.
    Empiezo de nuevo:
    Hol Mónica... menuda maestra te has buscado... bienvenida al club de las ansiás... la que te espera.
    Dile a Angela que de tres comentarios que te ha puesto lo mínimo que podía haber hecho es escribir uno en castellano para que la Espe cotillee un poquejo...NO ME HE ENTERADO DE NADA.
    Y que ya soy tu seguidora....jajaja. Un besazo y hasta pronto.

    ResponElimina
  6. Esperanza!!!!!!!!!!
    todo un honor tener de seguidora a una maestra como tu!!!

    ResponElimina
  7. Holaaaa!!!!
    No coneixia el teu blog i aqui estic de visita admirant els teus treballs tan xulos!!! He vist que coneixes les meves amigues Sandra, Monica i Nuna. Vas anar a la kdada,no??? Jo aniré amb elles a Sitges a veure si coincidim.
    Et convido a visitar el meu blog: El talleret de la pepa.
    Petonets desde Suissa.

    ResponElimina